Pressemelding

  • -

Som dere ser av pressemeldingen nedenfor, kunngjør vi i dag sammenslåing med det svenske selskapet LEKAB.
Last ned pressemeldingen her

LEKAB har samme fartstid i bransjen som Eurobate. Mens Eurobate solgte ringetoner og bakgrunnsbilder i grått/sort på 90 tallet, utviklet LEKAB faks kommunikasjons løsninger for bedriftsmarked.

Siden den gang har begge selskaper utviklet avanserte SMS applikasjoner og fått en solid posisjon i hvert sitt marked. LEKAB med en mer industriell tilnærming i kraft av automasjon, mens Eurobate har siktet mer inn mot SMB markedet. Kombinasjonen av begge selskapers spesialfelt vil gi oss en sterk og unik mulighet til å drive utviklingen videre innenfor meldingstjenester på mobiltelefon. 

Lekab har i dag kunder som SAS, Telia, H&M, Vattenfall og SEB for å nevne noen. 

Sammen vil vi stå sterkere i forhold til de krav og utfordringer som ligger foran oss. Dette være seg produktutvikling eller sikkerhet. 

Sist men ikke minst deler vi samme visjon om at det er kunden som skal være i fokus. 

I overskuelig fremtid vil det ikke bli noen merkbare forandringer. Både Eurobate og LEKAB har søkelys på å ikke endre noe som virker, men heller introdusere forbedringer og nye produkter når tiden er inne for det. 

Her i Eurobate vil du fortsatt treffe de samme menneskene du har kontakt med på telefon og e-post. Vi gleder oss alle over en ny og spennende fremtid.