SMS Betaling Betaling av varer, tjenester og donasjon via SMS

Generelle bruksområder

SMS-Betaling er en rask og sikker betalingsløsning av varer og tjenester via sluttbrukers mobilregning. Løsningen egner seg godt til salg av billetter, kampanjevarer, betaling, medlemskap og donasjon. Eurobate har et dedikert kortnummer for denne tjenesten – 2090. Ved å sende en SMS til 2090 får sluttkunden raskt gjennomført et kjøp av:

  • Kjøp av varer og tjenester
  • Billettsalg
  • Betaling av medlemskap
  • Donasjon

Fordeler

Kostnadseffektivt

SMS-Betaling gir mulighet for økt mersalg. Sluttbruker blir belastet beløpet på sin telefonregningen. Dette sparer bedriften dyre fakturautsendelser mot sluttbruker, og sikrer innbetaling av beløpet.

Økt tilgang på kjøp

Løsningen gjør kjøp tilgjengelig uansett hvor kunden befinner seg. Mobilen er alltid med oss, og tjenesten krever ingen form for forhåndsregistrering.

Oversikt og statistikk på transaksjoner

Ved tilgang på vårt online statistikkverktøy vil bedriften alltid å en oversikt over fullførte belastninger. Bedriften vil alltid være oppdatert i realtime på transaksjoner og får en sterkere kontroll og oversikt over når, hvor og hvem som har kjøpt en vare eller tjeneste.

Produktvarianter

SMS Billett

Eurobate tilbyr løsning for kjøp av billetter på mobil. SMS Billett er en sikker og effektiv løsning for kjøp av billetter til events, transport eller andre arrangementer.

Mer informasjon

SMS Donasjon

Organisasjonen har nå fått et nytt og effektivt innsamlingsverktøy. Donasjon og kjøp av symbolske gaver via SMS der sluttbrukers telefonregning blir belastet.

Mer informasjon

Egenskaper

SMS-Betaling settes raskt opp og er en sikker løsning som fungerer på alle håndsett og med de fleste operatører. Dette kan være en engangsbelastning eller fungere som en abonnentstjeneste med faste trekk hver måned. SMS-Betaling krever ingen forhåndsregistrering eller aktivering av tjenesten.

Maks takst er kr. 500 ,- pr kjøp og kr. 5000,- pr måned. Eurobate kan tilrettelegge for, og drifte kundens sin SMS betalingsløsning mot sluttbruker.

 

Teknisk

Eurobate har drift av tjenesten 24/7 med standard varslingsrutine til vakthavende tekniker og e-post til øvrige om alle uregelmessigheter. Vi har også et eget supportnummer som alltid er tilgjengelig til en av våre teknikere dersom det skulle oppstå driftsproblemer. Igjennom våre servere går det flere millioner SMS hver dag, og vi kan stolt vise til en ny serverpark som har en høy kapasitet

  • Drift og overvåking av gateway tjenesten 365/7/24.
  • Teknisk support og sluttbruker support
  • Kontinuerlig vedlikehold av systemene
  • Høy fokus på sikring av data

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre produkter og tjenester hjelper vi gjerne til med å finne løsninger for deg og din bedrift. Ta kontakt for en uforpliktende samtale med oss.Leave a Comment