For våre kunder

Kundeweb

Logg inn til vår Kundeweb, og få tilgang på din innboks med over oversikt over mottatte meldinger, statistikk over BULK meldinger og oversikt over CPA inntektene. Mulighet for å forandre automatisk returmelding, hente ut statistikk og se på antall mottatte meldinger.

Logg inn


SMS Pro

Logg inn på vår SMS Pro for å sende masseutsendelser til kunder og medlemmer. Mulighet for å hente ut statistikk over sendte meldinger, laste inn kontakter og tidsbestemme utsendelser.

Logg inn


Database

Eurobate besitter en av Norges største og mest unike segmenterte samtykkedatabaser. Databasen er bygget opp over flere år, og er en unik mulighet for bedrifter til å sende ut en kampanje direkte mot sine kunder. Her kan du søke på Eurobate sine over 350 000 medlemmer. Du har mulighet for å segmenter på alder, kjønn og geografi. Bedrifter har en unike mulighet til å sende ut sitt budskap direkte til over 350 000 brukere i Norge som har akseptert å motta et budskap.


Leave a Comment

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre produkter og tjenester hjelper vi gjerne til med å finne løsninger for deg og din bedrift. Ta kontakt for en uforpliktende samtale med oss.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding