Drift av kortnummer Drifting av kortnummer for bedrifter

Generelle bruksområder

Bedriften får mulighet til å ha et eget dedikert kortnummer som Eurobate drifter. Vi kan etablere nye kortnummer, overta driften på eksisterende kortnummer samt etablere mulighet for SMS utsendelse på etablerte kortnummer.

  • Full oversikt og fleksibilitet over all SMS og MMS kommunikasjon på et sted
  • Effektiv kommunikasjon med egne kunder og ansatte
  • Oppbygging av egen merkevare og synlighet i markedet

Fordeler

Fleksibelt og oversiktlig

Bedriften har mulighet til å opprette SMS-kodeord, sette sin egen prismodell med CPA meldinger og utvikle tilleggstjenester. Igjennom vårt online statistikkverktøy får bedrifter full oversikt og tilgang på alle sendte meldinger, kodeord og leveringsstatus.

Solid driftserfaring

Eurobate har lang erfaring på teknisk drift og support av kortnummer.Vi har et solid driftssenter med kontinuerlig overvåking av meldingstrafikken. I et marked som er i stadig utvikling er vi et bildeledd mellom alle operatørene og bedriften.

Bygge merkevare

Dedikert kortnummer gir bedriften mulighet til å synliggjøre seg i markedet med eget kortnummer. Det gir også en unik mulighet til å ha full kontroll og oversikt over kodeord og bruken av kortnummeret.

Egenskaper

Dersom din bedrift allerede har et 5-sifferet kortnummer kan dette settes opp for SMS-tjenester. Eurobate kan både eie og drifte kortnummeret. Dersom bedriften selv vil eie kortnummeret kan driften settes til Eurobate.

 

Teknisk

Eurobate har drift av tjenesten 24/7 med standard varslingsrutine til vakthavende tekniker og e-post til øvrige om alle uregelmessigheter. Vi har også et eget supportnummer som alltid er tilgjengelig til en av våre teknikere dersom det skulle oppstå driftsproblemer. Igjennom våre servere går det flere millioner SMS hver dag, og vi kan stolt vise til en ny serverpark som har en høy kapasitet

  • Drift og overvåking av gateway tjenesten 365/7/24.
  • Teknisk support og sluttbruker support
  • Kontinuerlig vedlikehold av systemene
  • Høy fokus på sikring av data

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre produkter og tjenester hjelper vi gjerne til med å finne løsninger for deg og din bedrift. Ta kontakt for en uforpliktende samtale med oss.Leave a Comment