Fadderordningen UIO Utsendelse av gruppe-sms


Fadderordningen ved UIO ønsket en løsning der de forskjellige faddergruppene kunne motta informasjon fortløpende på SMS under fadderuken. De hadde behov for et brukervennlig system for utsendelse masse- og gruppeutsendelser av SMS, der de kunne dele inn grupper og kontakter etter flere nivåer. Eurobate AS vant et anbud på å få lage denne løsningen for UIO, og vi tok på oss oppdraget med glede!

 

Løsning

Vi satte opp en løsning der brukertilgang, kontakter og grupper er delt inn i 3 nivåer.

  • Hovednivå: Tilgang til å sende ut meldinger, redigere og administrere til alle kontakter, grupper og brukere med mulighet til å sende.
  • Subnivå 1: Tilgang på å redigere og sende meldinger til kontakter og grupper på underliggende nivå.
  • Subnivå 2: Tilgang på kontakter og å sende ut meldinger til sin gruppe.

 

Innmeldingen til gruppene skjedde ved at fadderbarna sendte en SMS til 2030 for å melde seg inn på sin faddergruppe. Fadderen sendte enkelt ut SMS via sine mobiltelefoner, og kunne hele tiden oppdatere sine grupper på møtested og aktiviteter under introduksjons uka for nye fadderbarn.

Det ble sendt 115 000 meldinger til 5000 nye studenter ved Universitetet i Oslo!
Produkter benyttet

SMS Pro
Web basert verktøy for utsendelse av SMS til mange. Effektiv kommunikasjon med kunder, leverandører og ansatte for med tilbud, informasjon og dialog med grupper.
 
Skreddersøm
Kommunikasjonsløsning som er spesielt tilpasset kundens behov. Eurobate utvikler en kundetilpasset SMS-løsning basert hver enkelt kunde sitt ønske.