Eiendomsmeglere SMS bekreftelser og subnummer


Websystemer tilbyr systemløsninger til eiendom- og bemanningsbransjen. De var ute etter en løsning der de kunne sende ut et stort volum av SMS, med fokus på høy prioritet og leveringsdyktighet i Norge og internasjonalt.
 

Løsning

Websystemer tilbyr via sin forretningsløsning Webmegler eiendomsmeglerforetak en integrert løsning med bruk av SMS. Her blir SMS brukt i budgiving og til oppfølging av interessenter og selgere. Dette krever en høy grad av leveringsdyktighet ved hver SMS, og et godt API for både sending og mottak.
 

Subnummer

Websystemer har også en plattform for elektronisk budgivning, TryggBudgivning.no. Denne løsningen er integrert i Webmegler for å oppfylle krav om skriftlig budgivning. Etter at bud registreres med BankID mottar hver budgiver en kvittering fra et unikt subnummer. Subnummeret benyttes deretter for videre kommunikasjon mellom budgiver og megler, og megler trenger ikke å bruke tid på manuell loggføring av mottatte budforhøyelser og budaksepter. Etter nye lovkrav om skriftlig budgivning fra 1.1.2014 har SMS blitt en enda viktigere komponent i budgivningsprosessen.

 

Kundeuttalelse

  • Ved å bruke SMS både til masseutsending og subnummer har Websystemer effektivisert meglerens hverdag
    Pål Havnevik, Partner hos WebsystemerLysbilde1

Produkt benyttet:

SMS Gateway
Integrerte SMS-Tjenester i egne systemer. Med SMS Gateway får bedriften tilgang på alle våre API for masseutsendelse av BULK SMS i Norge