SMS´en fortsetter å øke
 

  • -

Telenor spår rekordår for SMS, med trolig 5 milliarder sendte meldinger i 2014, mot 4,5 for 2013. Økningen skyldes en stadig større trend med bedriftsløsninger for SMS. -Leveringssikkerhet, visshet om at meldingen blir lest, kostnadseffektivitet og at du kan nå alle kunder eller andre, er egenskaper som gjør at mange bedrifter satser på SMS-løsninger i sin kundedialog, sier Bjørn Ivar Moen, leder for mobildivisjonen i Telenor Norge.

Både offentlig sektor og privat næringsliv bruker i stadig større grad SMS til kommunikasjon med sine kunder eller andre interessenter. -SMS-kommunikasjon er og blir en økende trend på flere områder, sier Moen.

Bredt bruksområdet

SMS´en har et bredt bruksområdet, og er en enkel måte å kommunisere med kunder og ansatte. Bruksområdene er alt fra enkle engangskoder, varsler om tannlegetimer og budvarsel, til innmelding i kundeklubber, betalingsmiddel, rabattkoder og integrasjonsløsninger.

Eurobate tilbyr SMS-tjenester til bedrifter, og merker en stadig økning av antall kunder som ønsker å benytte SMS for å kommunisere med kunder og ansatte.

Les mer om våre SMS tjenester her

-SMS-kommunikasjon er og blir en økende trend på flere områder, sier Moen

Mobil_Gammel_SMS_20_år