SMS Pro Webbasert verktøy for utsendelse av SMS til mange

Generelle bruksområder

SMS-Pro er et intuitivt web-basert administrasjonsverktøy for mobildialog ut mot kunder, leverandører og egne ansatte. Det er effektiv ved påminnelser, utsendelse av tilbud, informasjon til ansatte og frivillige, og kommunikasjon med kundedatabaser.

Priser

Etablering: 1.450,-
Drift: 295,-
SMS kost: 0,40

Fordeler

Informasjon rett i lommen

Kommunikasjon direkte til mobiltelefonen gir en personlig form for dialog. Dette gir bedriften mulighet til å nå kunder eller ansatte med informasjon når som helst og hvor som helst. SMS blir lest med en gang, og fungerer på alle mobiltelefoner.

Kostnadseffektivt

SMS Pro er en effektiv, rimelig og direkte form for kommunikasjon. Utsendelse av informasjon i papirform er både dyrt og tidskrevende. SMS gir muligheten for en kostnadseffektiv og rask utsendelse av informasjon til mottaker.

Eget webgrensesnitt

SMS Pro er et egenutviklet verktøy som ikke krever noen form for installering. Igjennom våre kundesider får bedriften eget brukernavn og passord for utsendelse av SMS eller MMS til enkeltpersoner eller store grupper. Via webgrensesnittet har du som kunden alltid tilgang på online statistikk, leveringsrapport og oversikt over sendte meldinger.

Egenskaper

Planlegge utsendelser

Enkelt å planlegge store utsendelser eller enkeltutsendelser til små grupper. Gir mulighet for tidsbestemmelse av utsendelsene i forkant, importere kontakter, opprette egendefinerte grupper og legge inn standard meldinger. SMS Pro gir også mulighet til å ta imot responsmeldinger via en innboks.

Import av databaser

Enkelt å importere kontakter og databaser via Excel eller tekstfiler rett inn i web verktøyet. Ved å opprette definerte grupper kan bedriften enkelt segmentere og organisere sine kontakter.

Online statistikk

Bedriften har alltid tilgang på online statistikk over sendte meldinger og leveringsrapport.

Teknisk

Oppsett av subnummer

Dette gir mottager muligheten til å respondere direkte på meldingen, uten at den trenger å skrive inn et kodeord.

Fletting

Mulighet til å flette inn spesifikk informasjon for hvert telefonnummer. Dette kan være saksnummer, navn eller medlemsnummer.

 

Teknisk

Eurobate har drift av tjenesten 24/7 med standard varslingsrutine til vakthavende tekniker og e-post til øvrige om alle uregelmessigheter. Vi har også et eget supportnummer som alltid er tilgjengelig til en av våre teknikere dersom det skulle oppstå driftsproblemer. Igjennom våre servere går det flere millioner SMS hver dag, og vi kan stolt vise til en ny serverpark som har en høy kapasitet

  • Drift og overvåking av gateway tjenesten 365/7/24.
  • Teknisk support og sluttbruker support
  • Kontinuerlig vedlikehold av systemene
  • Høy fokus på sikring av data
Leave a Comment